Service & underhåll

Serviceavtal med Bergkvara Buss

Bergkvara Buss, ett företag som driver bussverksamhet har ett serviceavtal med Kraft & Montage gällande drift och underhåll på laddare. Målet är att säkerställa att deras laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt.

Minimera driftstopp

Det primära målet med detta projekt är att minimera driftstopp på laddningsstationerna som används av Bergkvara Buss. Att säkerställa att deras bussar kan laddas i tid är av avgörande betydelse för att följa Skånetrafikens schema och leverera pålitliga transporttjänster.

Varför utförs projektet?

Projektet genomförs kontinuerligt för att säkerställa att Bergkvara Buss kan upprätthålla en kontinuerlig och pålitlig laddningsinfrastruktur för sina fordon. Detta krävs för att möjliggöra smidig busstrafik och minimera avvikelser från scheman. Detta är ett pågående serviceavtal och projektet kommer att fortsätta tillsvidare. Underhåll och drift av laddningsstationer kräver kontinuerlig uppmärksamhet och support.

Utmaningar och problemlösning

En av de huvudsakliga utmaningarna i projektet har varit att laddningsstationerna inte har klarat av det svenska klimatet optimalt. För att lösa detta har det varit nödvändigt med en nära dialog med tillverkarna för att identifiera och implementera lämpliga lösningar. Det har också inneburit att man har behövt vara flexibel och anpassa sig med nya idéer längs vägen.

Resultat och effekter

Projektet har lett till ett gott samarbete med Bergkvara Buss, och de är nöjda med vårt arbete. Dessutom har vår expertis och förmåga att lösa problem stärkt deras laddningsinfrastruktur och minskat antalet inställda bussturer. Detta har även resulterat i att Bergkvara Buss rådfrågar oss när de behöver hjälp med liknande anläggningar längre upp i Sverige. Serviceavtal med Bergkvara Buss gällande drift och underhåll på laddare – är ett exempel på vår service och underhålls-tjänst och hur vi hjälper våra kunder att upprätthålla pålitlig elinfrastruktur och säkerställa smidig drift i olika branscher. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner som hjälper våra kunder att nå sina mål och leverera bättre tjänster till sina användare.  
Minimera driftstopp
Förbättra pålitlighet
Sparar tid och pengar

Kundreferenser