Om oss

Ledande inom kraft och montage

Kraft och montage i Syd erbjuder tjänster inom kraft och industrisektorn, allt från totalentreprenad till mindre installationer. Vi har gedigen erfarenhet med många år i branschen och kvalitet är något som vi värdera högt.

Integritet, säkerhet och kvalitet

Kraft och montage i Syd är din pålitliga partner inom kraft- och industrisektorn med en gedigen erfarenhet i branschen och ett starkt fokus på kvalitet. Våra grundläggande värden inkluderar integritet, säkerhet och kvalitet, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för projekt i alla storlekar, från små installationer till större högspänningsprojekt. Vårt engagerade team har teknisk expertis och är dedikerade till att främja hållbarhet samtidigt som vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss och våra tjänster. Hos Kraft och Montage är vi stolta över att erbjuda kraftfulla och pålitliga lösningar samtidigt som vi upprätthåller våra värden av integritet, säkerhet och kvalitet.

Din partner för kraftfulla lösningar

Vårt expertteam täcker allt från fordonsladdning och solceller till installation, service och högspänningsprojekt. Fokus på precision, pålitlighet och hållbarhet återspeglar vår strävan efter kvalitet. Oavsett projektstorlek kan du lita på oss för resultat som överträffar förväntningarna. 

Fordonsladdning

Fordonsladdning är nyckeln till hållbara transporter. Vi erbjuder expertis inom pålitlig laddinfrastruktur för individuella fordon och fordonsflottor. Vår erfarenhet säkerställer optimerade lösningar för gröna framtidssatsningar.

Solceller

Solceller är ren energi. Våra anpassade installationer maximerar produktion och minskar ekologisk påverkan. Med vår solcellskunskap omvandlas solens strålar till hållbar energi för verksamheter och privata hem.

Elinstallation

Installation - precision och erfarenhet. Vi utför allt från mindre uppdrag till större projekt med skicklighet och noggrannhet, överträffar högsta standarder. Du kan lita på våra specialister oavsett anslutningstyp.

Service och underhåll

Service och underhåll - säker drift. Vi förstår vikten av kontinuerlig funktion. Vårt team säkerställer smidig drift med regelbunden tillsyn och snabba åtgärder vid problem, för avbrottsfri kraftförsörjning.

Elanläggningsansvar

Säker elanläggning. Vi tar ansvar för säkerheten i din elektriska miljö. Med höga säkerhetsstandarder och teknisk expertis uppfyller vi krav och säkerställer problemfri funktion.

Högspännings­installationer

Högspänningsinstallationer är vår expertis. Våra specialister hanterar krävande installationer säkert och effektivt. Med djup förståelse för högspänningsmiljön skapar vi kraftfulla anslutningar.

Kundreferenser

Utvalda projekt

PROJEKT INOM KRAFT OCH MONTAGE

Genom några utvalda projekt kan du se hur vi levererar pålitliga lösningar för en dynamisk bransch. Från avancerade installationer till innovativ teknik, vår mångsidighet och expertis lyser igenom i varje projekt.

Frekvensreglering i nätet i samarbete med Soltech

I samarbete med Soltech genomförde vi Varberg BESS-projektet, vars huvudsakliga mål var att bygga ett avancerat batterilager för att säkerställa en stabil elförsörjning och bidra till en mer hållbar energihantering i regionen.

En av de största solparksanläggningarna på tak i Sverige

I detta projekt installerade vi en solpark på ett företagstak i samarbete med Soltech. Detta projekt blev en av de största solparksanläggningarna installerade på tak i Sverige. Företag strävar efter att främja hållbarhet och minska energiförbrukningen genom användning av solcellslösningar.