Projekt

Projekt inom kraft och montage

Genom några utvalda projekt kan du se hur vi levererar pålitliga lösningar för en dynamisk bransch. Från avancerade installationer till innovativ teknik, vår mångsidighet och expertis lyser igenom i varje projekt.

Referensarkiv

Frekvensreglering i nätet i samarbete med Soltech

I samarbete med Soltech genomförde vi Varberg BESS-projektet, vars huvudsakliga mål var att bygga ett avancerat batterilager för att säkerställa en stabil elförsörjning och bidra till en mer hållbar energihantering i regionen.

En av de största solparksanläggningarna på tak i Sverige

I detta projekt installerade vi en solpark på ett företagstak i samarbete med Soltech. Detta projekt blev en av de största solparksanläggningarna installerade på tak i Sverige. Företag strävar efter att främja hållbarhet och minska energiförbrukningen genom användning av solcellslösningar.

Perstorp laddepå samt batterilager

I samarbete med Rifil och Soltech har vi fått installera laddepå med batterilager. Rifil ansvarade för att bygga en avancerad laddpark för lastbilar, medan Soltech tog hand om installationen av ett batterilager.

Serviceavtal med Bergkvara Buss

Bergkvara Buss, ett företag som driver bussverksamhet har ett serviceavtal med Kraft & Montage gällande drift och underhåll på laddare. Målet är att säkerställa att deras laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt.

Sveriges största publika laddstation

Tillsammans med Rifil etablerade vi Sveriges största publika laddstation för elbilar och lastbilar och ett helhetskoncept med restaurang, toaletter, obemannad kiosk och betalsystem. Det resulterade i en smidig laddningsupplevelse och ledde till nöjda kunder.

Löpande elanläggningsansvar för ABB Malmö

Vårt professionella elanläggningsansvarsteam arbetar tätt med kunder för att garantera en pålitlig och säker elanläggning som överträffar kraven och bidrar till en säker arbetsplats.

Kundreferenser